سبد خرید
جمع سبد خرید
0 تومان‫ء‬‫ء‬

چرا نان مصیر؟

يكى از اصلى‌ترين رسالت‌هاى ما اصلاح نان و بازگشت به نان سنتى كامل است كه با وجود آن دستگاه گوارش انسان قطعا سلامتى را براى هميشه تجربه خواهد كرد و اكثر مشكلات گوارشى جاى خود را به سلامت معده و روده خواهد داد.
نان كامل مصیر حتى الامكان از گندم ديم بومى که در آسياب‌های سنتى سنگى و آبى به آرد تبديل شده است فرآورى می‌شود و از گندم هاى اصلاح ژنتيكى شده و آسياب‌هاى صنعتى به دور است. گندم به صورت كامل يعنى با آرد و
سبوس آن وارد دستگاه آسياب مى‌شود و آرد آن با روش‌هاى سنتى به خمير تبديل شده و تخمير آن به روش‌هاى سنتى باعث جلوگيرى از كم‌خونى و بسیارى از مشكلات می‌شود.
ما همواره در تلاشيم كه تمام آيتم‌هاى طبى را آرام آرام در پروژه هاى اينچنينى خود وارد كنيم. کاربسيار داريم اما تمام تلاشمان را مى‌كنيم تا شما سالم باشيد.